New Arrivals Veiling mei

Veiling Agenda Moart Veilinghuis: Uw Online Platform voor Kunst, Antiek en Inboedel

Welkom bij Moart Veilinghuis

Welkom bij de veiling agenda van Moart Veilinghuis, uw toonaangevende digitale veilinghuis voor diverse objecten zoals schilderijen, beelden en klein antiek. Op deze pagina vindt u informatie over onze aankomende veilingen, taxatiedagen en evenementen. Als volledig digitaal bedrijf bieden wij vele voordelen, waaronder gemak, snelheid en toegankelijkheid.

Locatie & Contact

Moart Veilinghuis is gevestigd te Aluminiumstraat 10, 2718 RA Zoetermeer. Voor al uw vragen of het maken van een afspraak, kunt u ons bereiken via:

Komende Veilingen

Bent u op zoek naar bijzondere kavels? Bekijk dan onze agenda voor de komende veilingen:

 • Veiling nr. 3  van 16 Maart t/m 31 Maart 2024.
  • Kijkdagen van 22 t/m 24 maart van 10:00 tot 16:00.
 • Veiling nr. 4  van  18 Mei t/m 30 Mei  2024.
  • Kijkdagen op 25 en 26 mei van 10:00 tot 15:30.
 • Time table veiling nr. 5 van 21 juni t/m 30 juni 2024 (online veiling zonder kijkdagen).
 • Veiling nr. 6 van 19 juli t/m 28 juli 2024.
 • Veiling nr. 7 van 14 September t/m 29 September 2024.
 • Veiling nr. 8 van 6  December t/m 22 December 2024.

Bij elke veiling bieden we een breed scala aan unieke objecten, zorgvuldig geselecteerd door onze ervaren taxateurs. Onze veilingen bieden zowel voor de beginnende als ervaren verzamelaar een uitgelezen kans om hun collectie uit te breiden of een bijzonder stuk te vinden om een interieur mee te verrijken. Door ons volledig digitale platform kunt u gemakkelijk vanuit uw eigen huis de veilingen volgen en bieden op uw favoriete stukken.

Ontdek onze uitgebreide catalogus

Bent u op zoek naar unieke en zeldzame schilderijen om uw kunstcollectie uit te breiden of om uw interieur te verfraaien? Dan nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in de Moart Veilinghuis Catalogus. Hier vindt u een schat aan informatie over onze indrukwekkende collectie schilderijen en andere waardevolle kunstobjecten.

Onze zorgvuldig samengestelde catalogus bevat een breed scala aan kunstwerken, variërend van klassieke meesterwerken tot hedendaagse creaties, gemaakt door zowel gevestigde als opkomende kunstenaars. Als u geïnteresseerd bent in verschillende kunststromingen en stijlen, zoals impressionisme, expressionisme of modernisme, biedt de Moart Veilinghuis Catalogus een unieke kans om uw passie voor kunst verder te verkennen.

Als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste toevoegingen aan onze catalogus en veilingen, raden wij u aan om onze website regelmatig te bezoeken en ons te volgen op social media. Op deze manier mist u nooit een kans om uw favoriete kunstwerken te bemachtigen en uw collectie uit te breiden.

Bezoek onze catalogus en ontdek de prachtige wereld van schilderijen en andere kunstobjecten die Moart Veilinghuis te bieden heeft. Wij wensen u veel plezier bij het ontdekken van onze bijzondere collectie!

Taxatiedagen

Wilt u graag weten wat uw objecten waard zijn? Maak dan gebruik van onze taxatiediensten:

 • Kom langs op 20 December tussen 09:00 en 14:00 op de Leeweg 33 in Berkel en Rodenrijs om gratis uw schilderijen en beelden te laten taxeren.
 • U kunt ons altijd bellen voor een taxatie op locatie of bij ons aan de zaak.
 • Neem contact met ons op via info@moartveilinghuis.com of maak telefonisch een afspraak op 010-2109349.

Onze deskundige taxateurs hebben jarenlange ervaring in het taxeren van schilderijen, beelden en klein antiek. Zij zullen uw objecten zorgvuldig beoordelen om een accurate en eerlijke schatting te geven van de waarde. Een goede taxatie is niet alleen belangrijk voor de verkoop van uw objecten, maar ook voor verzekeringen en successieplanning.

Evenementen en Samenwerkingen

Naast onze reguliere veilingen en taxatiedagen organiseren wij ook speciale evenementen en samenwerkingen met andere kunst- en antiekliefhebbers, galerieën en musea. Houd onze agenda in de gaten voor aankondigingen van dergelijke evenementen.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen bij onze veilingen!

Met vriendelijke groet,

Het team van Moart Veilinghuis

Agenda

Onze Beloftes

Volledig Digitaal veilinghuis

Moart Veilinghuis onderscheidt zich door volledig digitaal te zijn en biedt daarmee het gemak van online veilen en bieden.

Inboedelveilingen

Naast de reguliere veilingen biedt Moart Veilinghuis de mogelijkheid tot het veilen van hele inboedels, waarbij zij ook het ophalen en de verkoop van objecten regelen.

Transparante kostenstructuur

Wij hanteren een duidelijke kostenstructuur, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Lage administratiekosten

Moart Veilinghuis rekent slechts 15% kosten bij inbreng en biedt zelfs korting op administratiekosten bij inbreng van 10 of meer objecten.

Scroll naar boven

Speciale Kijkdagen Aankondiging!

Mis het niet!

Kom en ontdek wat wij te bieden hebben op 25 en 26 mei bij Aluminiumstraat 10-3, 2718 RA in Zoetermeer. Onze deuren staan voor u open van 10:00 tot 15:30. We kijken ernaar uit u te verwelkomen onder het genot van een drankje en een hapje!