De veiling is nu live!

Moart Veilinghuis Banner Foto 1

Veelgestelde vragen - FAQ

Moart Veilinghuis is een online veilingplatform waar gebruikers unieke en waardevolle items kunnen kopen en verkopen, variërend van kunst en antiek tot zeldzame verzamelobjecten en memorabilia.

Ga naar https://moartveilinghuis.com/ en klik op “Registreren” in de rechterbovenhoek van de pagina. Volg de instructies om uw persoonlijke gegevens in te vullen en uw account te verifiëren via e-mail.

Om een bod te plaatsen, voert u het maximale bedrag in dat u wilt bieden in het daarvoor bestemde veld en klikt u op “Bod plaatsen”. Andere bieders kunnen nu tegen uw bod opbieden. Autobod zorgt ervoor dat uw bod automatisch verhoogd wordt met €5 indien u overboden bent, totdat de door u ingestelde maximale prijs bereikt is. Als uw bod aan het einde van de veiling het hoogste blijft, wint u het object.

Bij verkoop rekenen wij 27,5% kosten. De waarde van de inbreng moet minimaal een waarde van €100 hebben. De kosten van de inbreng rekenen wij 15% kosten. Naast reguliere veilingen, veilen wij ook hele inboedels. We regelen het ophalen en de verkoop van uw objecten, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Als u een veiling wint, ontvangt u een e-mail met een link naar de betaalpagina. U kunt betalen via de beschikbare betalingsopties, zoals creditcard, PayPal of bankoverschrijving.

Verzendkosten en levertijden variëren afhankelijk van de locatie van de koper, de locatie van de verkoper en de omvang en het gewicht van het object. Gedetailleerde verzendinformatie wordt vermeld op de objectpagina.

Nadat uw betaling is verwerkt en het object is verzonden, ontvangt u een e-mail met een trackingnummer. U kunt dit nummer gebruiken om de status van uw bestelling te volgen op de website van de koerier.

Als u problemen ondervindt met een aankoop, neem dan zo snel mogelijk contact op met de klantenservice van Moart Veilinghuis via het contactformulier op de website. Onze medewerkers zullen u helpen met uw probleem en indien nodig bemiddelen tussen u en de verkoper.

Ja, u kunt uw accountgegevens op elk gewenst moment bijwerken. Log in op uw account en klik op “Mijn account” in de rechterbovenhoek van de pagina. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens, verzend- en factuuradressen en wachtwoord wijzigen.

Als een kavel volgens de beschrijving niet klopt en dit kan worden aangetoond door een taxatie van een onafhankelijke taxateur, dan moeten wij het retour nemen. Ook als wij de geboorte- en sterfdatum van de kunstenaar vermelden, verzekert dat de koper dat het werk ook daadwerkelijk van die kunstenaar is.

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers zullen zo snel mogelijk reageren om u te helpen met uw vraag.

Winkelwagen

Speciale Kijkdagen Aankondiging!

Mis het niet!

Kom en ontdek wat wij te bieden hebben van 21 t/m 23 december bij Noordeindseweg 254 H, 2651 LK Berkel en Rodenrijs. Onze deuren staan open van 10:00 tot 16:00 uur voor een unieke ervaring. Geniet van het gemak van gratis parkeren en maak deze feestdagen extra speciaal met een bezoek aan onze locatie. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!