New Arrivals Veiling mei

Over Moart Veilinghuis

Over ons

Over Ons

Moart Veilinghuis is een toonaangevend digitaal veilinghuis dat zich richt op het veilen van diverse objecten, zoals schilderijen, beelden en klein antiek. Als volledig digitaal bedrijf bieden wij vele voordelen op het gebied van veilen en bieden, waaronder gemak, snelheid en toegankelijkheid.

Bij verkoop rekenen wij 27,5% kosten. De waarde van de inbreng moet minimaal een waarde van €100 hebben. De kosten van de inbreng rekenen wij 15% kosten. Naast reguliere veilingen, veilen wij ook hele inboedels. We regelen het ophalen en de verkoop van uw objecten, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Veilingen

Bij MoArt Veilinghuis organiseren we regelmatig veilingen met een breed scala aan kunstwerken, antiek en verzamelobjecten. Onze veilingen staan open voor zowel ervaren verzamelaars als liefhebbers die net beginnen met het ontdekken van de wereld van kunst en antiek. Volg onze veilingkalender om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen.

Bekijk hier onze Agenda!

Deskundige taxaties

Bij MoArt Veilinghuis begrijpen we hoe belangrijk het is om een nauwkeurige taxatie van uw kunstwerken en antiek te verkrijgen. Onze deskundige taxateurs hebben jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de markt, en staan klaar om u te helpen bij het taxeren van uw schilderijen, beelden en klein antiek.

Persoonlijke Afspraak:

Om ervoor te zorgen dat u de meest accurate taxatie krijgt, raden wij aan om een persoonlijke afspraak op locatie te maken. Onze taxateurs zullen uw objecten zorgvuldig onderzoeken en hun expertise gebruiken om u een realistische schatting van de waarde te geven.

Taxaties op Afstand:

Als het niet mogelijk is om een persoonlijke afspraak te maken, bieden wij ook taxaties op afstand aan. U kunt ons duidelijke foto’s van uw objecten sturen, zodat onze taxateurs een inschatting kunnen maken op basis van de beschikbare informatie. Houd er echter rekening mee dat taxaties op locatie de meest nauwkeurige resultaten opleveren.

Neem Contact op:

Als u uw kunstwerken of antiek wilt laten taxeren door onze ervaren taxateurs, neem dan gerust contact met ons op!

Wij helpen u graag bij het plannen van een afspraak op locatie of het regelen van een taxatie op afstand.

Vind ons op social media en in de bladen

U kunt ons vinden op Instagram, Facebook en Marktplaats, en in de bladen van Collect en Tableau. Zo blijft u altijd op de hoogte van onze nieuwste veilingen en activiteiten.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U krijgt altijd een reactie. Wij hopen u als toekomstige klant te mogen begroeten bij Moart Veilinghuis. Vast veel plezier en tot ziens.

Onze beloftes

Volledig digitaal veilinghuis

Moart Veilinghuis onderscheidt zich door volledig digitaal te zijn en biedt daarmee het gemak van online veilen en bieden.

Inboedelveilingen

Naast de reguliere veilingen biedt Moart Veilinghuis de mogelijkheid tot het veilen van hele inboedels, waarbij zij ook het ophalen en de verkoop van objecten regelen.

Transparante Kostenstructuur bij MoArt Veilinghuis

Bij MoArt Veilinghuis geloven we in volledige transparantie en eerlijkheid, vooral als het gaat om de kosten die gepaard gaan met onze diensten. Daarom hanteren wij een duidelijke en transparante kostenstructuur, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten en geen onverwachte verrassingen tegenkomt.

Duidelijke Tarieven:

Onze tarieven zijn zorgvuldig vastgesteld en worden voorafgaand aan onze samenwerking met u gecommuniceerd. Of het nu gaat om taxaties, veilingen, restauratie of advies, u kunt erop vertrouwen dat de kosten van onze diensten duidelijk en eerlijk zijn.

Geen Verborgen Kosten:

Bij MoArt Veilinghuis zijn er geen verborgen kosten of onverwachte toeslagen. We streven ernaar om volledige openheid te bieden, zodat u zich kunt concentreren op het kopen, verkopen of taxeren van uw kunstwerken en antiek zonder zorgen over onvoorziene uitgaven.

Lage administratiekosten

Bij Moart Veilinghuis streven we ernaar om onze diensten zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom hanteren we slechts 15% administratiekosten bij inbreng, een tarief dat aanzienlijk lager is dan het marktgemiddelde. Dit betekent dat meer van de opbrengst direct in jouw zak belandt.

Scroll naar boven

Speciale Kijkdagen Aankondiging!

Mis het niet!

Kom en ontdek wat wij te bieden hebben op 25 en 26 mei bij Aluminiumstraat 10-3, 2718 RA in Zoetermeer. Onze deuren staan voor u open van 10:00 tot 15:30. We kijken ernaar uit u te verwelkomen onder het genot van een drankje en een hapje!