Nieuwe Kijkdagen Aangekondigd in Zoetermeer!

Moart Veilinghuis Kijkdagen in Zoetermeer

Nieuwe Kijkdagen Aangekondigd in Zoetermeer!

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor onze aankomende kijkdagen. Na succesvolle dagen in december, waarbij velen van u de kans hebben gegrepen om onze collectie te bekijken en kleinere kavels te laten taxeren, zijn we terug met meer mogelijkheden om te ontdekken wat wij te bieden hebben.

Aankomende kijkdagen:

Foto van Moart Veilinghuis locatie Aluminiumstraat 10-3 van veraf
Foto van Moart Veilinghuis locatie Aluminiumstraat 10-3 van dichtbij

Op 23 maart bieden wij u ook de unieke kans om uw schilderijen en beelden te laten taxeren. Dit is een perfecte gelegenheid voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en antiek, of u nu een doorgewinterde verzamelaar bent of gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw bezittingen.

Tijdens deze dagen staat ons team klaar om u te verwelkomen met een drankje en een hapje, terwijl u de mogelijkheid heeft om unieke stukken van dichtbij te bekijken. We willen deze ervaring zo waardevol mogelijk voor u maken, dus aarzel niet om gebruik te maken van onze taxatiediensten. Voor grotere taxaties of meerdere werken maken we graag een persoonlijke afspraak met u, geheel kosteloos.

Wij hopen u te zien en willen u alvast fijne kijkdagen wensen.

Scroll naar boven

Mis deze unieke veilingen niet!

Noteer de volgende belangrijke data:

  • Aftersale Veiling nr. 4: van 1 juni tot 20 juni 2024
  • Nieuwe Rotary Veiling Nunspeet: van 20 juni tot 30 juni 2024

Speciale Kijkdagen Aankondiging!

Mis het niet!

Kom en ontdek wat wij te bieden hebben op 25 en 26 mei bij Aluminiumstraat 10-3, 2718 RA in Zoetermeer. Onze deuren staan voor u open van 10:00 tot 15:30. We kijken ernaar uit u te verwelkomen onder het genot van een drankje en een hapje!