Bieden en kopen via Timed -online veiling

Ontdek ons Timed-Online veilingplatform en bied op unieke kavels. De veiling begint zodra deze online staat en eindigt op het aangegeven tijdstip. Hoewel we geen kijkdagen organiseren, kunt u op afspraak een kavel bezichtigen. Maak tijdens de veilingperiode hier een afspraak voor een persoonlijke bezichtiging.

Bekijk de kavels en richtprijzen waarop u kunt bieden gedurende de veiling. Al uw biedingen en activiteiten zijn terug te vinden in uw account.

Uw bod wordt automatisch verhoogd met €5,- tot het door u ingestelde maximum. Alleen u kunt uw maximum bod zien, zelfs het veilinghuis heeft hier geen invloed op. Wordt u overboden? U ontvangt hierover een e-mail tot een half uur voor sluiting van het betreffende kavel.

Volg uw biedingen in Mijn Biedingen. Ervaar de spanning van het winnen van een kavel en verleng het biedproces door 5 minuten voor sluitingstijd nog een bod te plaatsen. Zo krijgt de tegenpartij de kans om eventueel nog tegen te bieden. In het laatste half uur kan het bieden snel gaan, waardoor u mogelijk geen e-mails meer ontvangt. Volg het verloop tot de sluiting zelf, zodat u geen prachtig item misloopt.

U blijft verantwoordelijk voor het online bieden en het veilinghuis is hiervoor niet aansprakelijk. De tekst bij een kavel is leidend, maar soms kunnen er verkeerde foto’s bij een kavel staan. Als u denkt dat de tekst onjuist is, laat het ons weten zodat we dit kunnen aanpassen.

Let op: dit is geen fysieke zaalveiling. U moet geregistreerd zijn op onze website en minimaal 5 uur voor de veiling registreren om nog mee te kunnen bieden in ons systeem.

Raadpleeg de Algemene Voorwaarden via de link op onze website.

Team Moart wenst u een succesvolle en plezierige veiling!

Winkelwagen

Speciale Kijkdagen Aankondiging!

Mis het niet!

Kom en ontdek wat wij te bieden hebben van 21 t/m 23 december bij Noordeindseweg 254 H, 2651 LK Berkel en Rodenrijs. Onze deuren staan open van 10:00 tot 16:00 uur voor een unieke ervaring. Geniet van het gemak van gratis parkeren en maak deze feestdagen extra speciaal met een bezoek aan onze locatie. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!